Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

Rasszista megjegyzések megtételével vádolták a tatabányai sztár labdarúgó-játékvezetőt. Kassai Viktor perel emiatt is

kassai_action_imaegs.jpg

K.V. felperes, aki labdarúgó-játékvezető, jó hírnévhez fűződő személyiségi joga megsértése miatt peres eljárást kezdeményezett a labdarúgó-játékos alperes, L.Z. ellen, és 500.000,- Ft összegű sérelemdíj megfizetését kérte. A kereseti kérelemben foglaltak szerint a 2017. április 29-én megtartott Diósgyőr-Vasas bajnoki labdarúgó mérkőzésen a felperes kiállította az alperest, amelyre alperes agresszív, támadó magatartást tanúsított, és a játékvezető személyére sértő megjegyzéseket tett. Ennek következményeként a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) Fegyelmi Bizottsága 2017. május 9-én sportfegyelmi tárgyalást tartott, ahol szembesült a felperes azzal, hogy az alperes azt állította, hogy a felperes rasszista megjegyzéseket tett Patrick Mevoungou játékosra.

Alperes érdemi ellenkérelmében a kereset elutasítását kérte arra hivatkozással, hogy a fegyelmi tárgyaláson ugyan tett olyan kijelentést, amely a kereseti kérelemben szerepel, azt azonban, hogy ez a kijelentés a felperes szájából elhangzott, nem közvetlenül hallotta, hanem játékostársától, az érintett Patrick Mevoungou-tól értesült róla.

A polgári peres eljárás az MLSZ Fegyelmi Bizottsága zárt tárgyalása jegyzőkönyvének beszerzésével, továbbá a felperes és alperes, valamint Patrick Mevoungou tanú meghallgatásával 2018. április 11-én 13:00 órától tartandó tárgyaláson folytatódik, és a felek további bizonyítási indítványától függően további tárgyalás tartására kerülhet sor.

(bíróság)

Fotó: Action Images

 

írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: boldoguljtatabanyan@gmail.com

Követed már a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr9113687022

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása