Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

Éljen, éljen! Hamarosan közlekedési lámpás kereszteződést alakítanak ki a temetőnél Tatabányán

keresztezodes-tb-mohi-mikovinyi-googlemaps.jpg

A  Dr Mohi Rezső - Mikoviny Sámuel utcai kereszteződésében jelzőlámpás csomópontot építenek majd ki, az Extreme Park Kft. szakemberei.

A tervek szerint  a meglévő csomópont jelzőlámpás csomóponttá alakítják majd át, áll a közbeszerzési dokumentumban.

A beruházás során a járda burkolatokat is átépítik, egységesen térkővel burkolják le. A  járda minimum 2 méter széles lesz és zöldsáv is helyet kap az út és a járda burkolat között.

A közvilágítást is jelentősen át fogják majd építeni az adott területen. Az Ibolya a utcában  teljes  közvilágítási-hálózatot kell kiépíteni  a Bányász körúttól a Gyöngyvirág sorig.  A Mikovinyi utcában  is szükséges lesz közvilágítási -hálózat kiépítése a Ibolya utcától a Fő útig, és a Rózsa utcában is ugyanígy a Ibolya utcától a Tulipán utcáig.

A beuházás az előre tervezett 209 millió forint helyett 223 millióba fog kerülni, és nem meglepő módon hiába volt verseny, hiába indult 5 cég is a pályázaton, a munkát ki más nyerte volna el, mint a jó öreg Extreme Park Környezetépítő Kft.

A szerződést nemrég kötötték, január végén.



írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: boldoguljtatabanyan@gmail.com

Követed már a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr8613687164

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása