Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

Szamárvezető, akarjuk mondani, sorvezető Schmidt Csabikáéknak, mit mondjanak a tatabányaiaknak, ha a miniszterelnök vejének maffiaügye előkerül

schmidtcsaba_1.jpg

Mint ahogy azt az egészségügy kapcsán a minap megírtuk, mindennek a lényege a megfelelő kommunikáció, legalábbis a kormány szerint.

Minden felfűzhető egy szép nemzeti fonalra, a szemléletváltó kampány után, most egy sor-vagy inkább szamárvezetőt küldtek szét a fideszes politikusoknak, mit hazudjanak, ha a Tiborcz-ügyről kérdezik őket.  Melyek azok a panelek, amelyekből fel kell építeniük a válaszaikat. Különösen érdekes lesz ez nálunk Tatabányám, ahol, szintén írtunk róla, lehet összefonódás Tiborcz ex-cégével.

Na szóval, olyanokat kell mondaniuk a beprogramozott politikusoknak, hogy az Elios-jelentés egy kampányjelentés, Brüsszel így avatkozik be a választási kampányba, ezt az ügyet már régebben is vizsgálták, most csak megismétlik a vádakat, és nem véletlen, hogy pont most, blabla-blabla. Ja és hogy a vizsgált időszakban a Simicska által vezetett Közgép volt a tulajdonos.

Ezeket kell szépen nyomatniuk, ráadásul úgy, hogy  hitelesnek tűnjenek, teljes meggyőződésből és átéléssel. Nem mintha itt Tatabányán bárkinek hagynák megkérdezni a mondjuk a polgármestert erről a botrányról.

Viszont, ha ez így megy tovább, akkor minden kényes kérdésre, helyiekre főleg, kapnak majd sorvezetőt a polgármesterek. Például, ha valaki megkérdezi, hogy Csaba, mondd már meg, miért olyan szemetes a városod, Csabának majd olyasmit kell mondania, hogy gaz Soros-ügynökök éjszaka szétszórják a szemetet, azért. Vagy ha megkérdezik, miért nem épül már az új vasútállomás, akkor olyasmit kell felelnie, hogy a Simicsika mentálisan megbabonázta a tervezőket, és azért. Vagy Brüsszel miatt. Vagy azt, hogy Boldog Karácsonyt. Ha az új piacról vallatnák, akkor olyanokat, hogy migráns hordák ellopták az alapanyagokat, és még folytathatnánk napestig.

Azért sajnálom szegény gondolatkasztrált fideszeseket. Magunkat, polgárokat kicsit jobban.

 

 

írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: boldoguljtatabanyan@gmail.com

Követed már a Boldogulj  Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr2613676260

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása