Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

A T-Busz sofőrök nagyon lelkesen várják a kertvárosi iroda felújítását, küldtek képeket, mivel kellene kezdeni!

buszveg-tbkertvaros-cimlap.jpg

Kicsit leharcolt a kertvárosi sofőrpihenő és buszvég. Reméljük, hamarosan felújítják

A kertvárosi autóbuszvezető pihenő és forgalmi iroda a  képek tanúsága szerint nagyon lepukkant állapotban van. Valószínűleg a 21. században nem ez a fejlődés iránya, mert ennek a szegény irodának erős szocialista feelingje van, és ebben kénytelenek a pihenőidejüket tölteni a sofőrök.

buszveg-tbkertvaros02.jpg

A múltkori cikkünkben bemutatott rendőrségi zuhanyzó se volt semmi, de az igazság szerint ez a sofőrpihenő is benne lehet a városi TOP 10-ben, már ha a lerobbant állapot a viszonyítási alap.

buszveg-tbkertvaros03.jpg

A sofőrök bizakodnak:  most, hogy megalakult és dübörög az új buszos cég, az illetékesek bizonyára szánnak majd időt, és némi  pénzt a kertvárosi pihenő felújítására.

buszveg-tbkertvaros01.jpg

 

írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: boldoguljtatabanyan@gmail.com

Követed már a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr5713652546

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása