Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

Tök jó és "vállalkozóbarát" a tatabányai teherautó-engedély kiadás! Így vállalkozzunk!

teher.jpg

Egy kedves olvasónktól kaptuk ezt az elgondolkodtató levelet, amit szeretnénk megosztani Önökkel.

‘Nem tudom, ki találta ki és miért ezt a sok 7.5 tonnás teherautóval behajtani tilos KIVÉVE ENGEDÉLLYEL táblát. Kinek az érdeke ,hogy az autók ne menjenek be?

Mert egy teherautó akkor megy be bárhova, mikor oda vagy onnan valamit vinni kell. Tehát az ott lakók szeretnék, hogy a teherautó be menjen, és oda vigye a számára fontos árut.

Ha pénzről van szó (az engedély miatt) könnyítsék meg a fizetést és ne kelljen 10 - 30 napot várni! (Ismét a lakosságot terhelik plusz kiadásokkal mert nem a fuvaros fizeti és nem ő megy el 2x 3x a polgármesteri hivatalba ügyet intézni.

MIÉRT NEM LEHET IDŐBEN KORLÁTOZNI A BEHAJTÁST? Napi 2-4 óra elegendő lenne (szerintem) a lakossági igények kielégítésére. Vagy az ott lakó adjon engedélyt a behajtáshoz. Kertvárost, Bánhidát  már lehet nem lehet megközelíteni csak engedéllyel. Probléma az, hogy a lakók nem értik meg tábla lényegét. Ha hiszik ha nem de egy kamion vagy teherautó vezetőnek sokkal jobb lenne ha lejönne az autópályáról lerakodna és már mehetne is vissza. Nem araszolni emg szűk utakon kanyarogni. Sokszor engedély hiányában 8- 10 kisautó viszi be az árut. ( ez mennyi üzemanyag és légszennyezés). Melyik okoz nagyobb forgalmi torlódást a 8-10 kisautó vagy az egy nagy teherautó? Budapesten megoldották a web és engedély kérdést, lehetne ezt még ragozni.”

 

A kép illusztráció

 

írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: boldoguljtatabanyan@gmail.com

Követed már a Boldogulj  Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr2113624428

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása