Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

Ha egyszer annyira családbarát a városvezetés Tatabányán, miért nem újítják fel a játszótereket?

jatszoter-komaromiut-hazakmogott02.jpg

A képeken látható játszótér a Komáromi úton fekszik, akár egy kiütött bokszoló. Egy kedves olvasónk hívta fel rá a figyelmünket, aki a környéken lakik, hogy milyen borzalmasan elhanyagolt, igazából már nem is nevezhető játszótérnek. Valószínűleg ennek az is oka lehet, hogy az itteni képviselőnek semmi köze nincs a városrészhez. A mostani galaktikus beruházási kavalkádban szépen elfeledkeznek a városvezetők ezekről a kicsi, egyszerű közösségi terekről, amelyek viszont a hétköznapi emberek számára egyre fontosabbak. Úgy gondoljuk, egyes képviselők igazán kerülhetnének szorosabb kapcsolatba a valóssággal, és kinyithatnák ideologikus szemüket, amikor átrohannak a környéken és kutyafuttában dobálják az ígérgetés cukorkáit.

jatszoter-komaromiut-hazakmogott01.jpg

Olvasónk felháborodva konstatálta a múltkori írásunk nyomán, hogy megszüntetik a Záray-park melletti játszóteret. Ezek után az jutott eszébe, hogy a városvezetés halálra ítélte a játszóteret. Csupán az a gond, hogy közelében épül egy soklakásos társasház. Vajon oda nem költöznek be gyerekes családok, vagy politikusaink félnek attól is, hogy ha gyerekek gyülekeznek a játszótéren? Arra gondolnak, hogy játékpisztollyal puccsolják meg a helyi vezetést?

 

írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: boldoguljtatabanyan@gmail.com

Követed már a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr7913623100

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása