Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

SEGÍTSENEK! Mi legyen a neve a 6,3 milliárd forintból épülő tatabányai alagútnak?

alagut-keptelenseg-hu.jpg

Nem tévedés, nem vagyunk másnaposak, mi is hivatalos helyről, a városi honlapról szereztük az információt!

Nem győzzük a fejünket kapkodni, micsoda nagyívű fejlesztéseket jelentenek be a tatabányai polgároknak. Itt van azt hisszük, a következő igazán nagy dobás!

A keddi, általunk egyszerűen csak fantaszta találkozónak aposztrofált találkozón azt találták mondani, hogy

“6,3 milliárdból, azaz 6.300.000.000 forintból ALAGÚT épül Sárberek és Bánhida között. A két városrészt összekötő új nyomvonal a Polacsek köz folytatásában, a vasúti sínek alatt, a Fellner iskola mögött vezet majd ki a sárberki gyűjtőútra.”

Nem tudjuk, lehet lesz ott metró, vagy akár villamos, de biztosan lesznek még hasonlóan nagyotmondó bejelentések.

Arra gondoltunk, ugyan még csupán a bejelentés történt meg, de a magunk részéről szeretnénk segíteni a városi döntéshozókat egy voksolás elindításával, amely a leendő alagút nevére tesz javaslatot.

Szeretnénk, ha Tatabányán soha nem látott voksolási láz indulna el, ezzel is megkönnyítve az ő dolgukat. Hamarosan meghirdetnénk szavazást, az Önöktől beérkező javaslatokat, két körben bocsátanánk szavazásra.

Első körben, azaz MOST, arra kérnénk Önöket, hogy küldjék el nekünk javaslataikat, emailcímünkre, vagy a Facebook oldalunkra, aminek alapján elindítjuk a szavazást.

Ebben a fázisban bármilyen elnevezés lehetséges, mi nem korlátoznánk az Önök fantáziáját. Lehetne kitalált név, magyar vagy külföldi híresség, de akár valamilyen Önök által preferált tevékenység, munkaeszköz is. Egy szóval kreativitásra fel, kedves tatabányai polgárok, várjuk a javaslataikat!

Ebből, akár egy hosszú listát is összeállítva, bonyolítjuk le az első szavazási fordulót.

Az, ebben a körben legtöbb voksot kapó elnevezésekből pedig összeállítjuk azt a 10-12 darabos listát, amiről a döntő, második körös szavazást megtesszük.

A legjobb 3 helyezettet átnyújtjuk a polgármesternek és csapatának, mint a tatabányai emberek javaslatát.

Kezdjük el!

címlap: illusztráció (keptelenseg.hu)

 

írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: boldoguljtatabanyan@gmail.com

Követed már a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr7713611031

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása