Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

Családbarátság lepukkant játszótérrel? Mai kis színesünk Tatabánya, Mártírok 43.

jatszoter-martirok43tb-01.jpg

Helyi kis színes rovatunkban megnéztük egyik olvasónk javaslatára, a Záray Márta park mellett milyen lehetőségei maradtak az ott lakó családoknak, ha már “merészeltek” gyermeket vállalni.

Idézzük olvasónkat:

“ Ajánlom a Boldogulj Tatabányán figyelmébe a Mártírok 43 melletti játszóteret, mutassák be, hogy mi maradt itt nekünk a közelben. Itt játék sincs, se homok, két szakadt pad, ja meg 50 méterre egy beszakadt aknafedő, amit képtelenek megcsinálni, már körbekerítve sincs, és a hinta mellett is túrtak egy csőtörés miatt... Mehetünk majd a Jubileum Parkba a játszótérre, ahol egy 50 cm-es bokor választja el a gyerekeket a négy sávos úttól, vagy a Herman suli mögé, a bokrok közé, ahol furcsa alakok üldögélnek és használják wc-nek az eldugott sarkokat.”

jatszoter-martirok43tb-02.jpg

Elmentünk, hátha olvasónk túlzott elkeseredettségében, de sajnos igazat kell neki adnunk, a látvány önmagárért beszél.

Kíváncsiak leszünk, hogy a hamarosan tárgyalandó költségvetési rendelet kapcsán a helyi képviselő tesz-e erre javaslatot.

 

írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: boldoguljtatabanyan@gmail.com

Követed már a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr113571017

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása