Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

Nem tűrték tovább, kivágták a megyei katasztrófavédelem “igibácsi” igazgatóját, szexuális botrányainak kitudódását megelégelték a felettesei.

ember-homalyos-hvg-hu.jpg

Miután az utóbbi napokban botrányos hírek jelentek meg, először névtelenül, a tatabányán feladatát végző megyei vezetőt felelősségre vonták és szerdán felmentették vezetői pozíciójából.

Egyelőre az igazgatói feladatokat az eddigi igazgató-helyettes tölti be megbízott vezetőként, miután elődje távozott a katasztrófavédelemtől.

Az ominózus vezetőnek már nem először voltak a sajtóban  megszellőztetett vállalhatatlan ügyei. Róla szóltak a hírek, már 2017 nyarán is, ővolt érintett abban a nyári poligráfos botrányban, ahol fény derült arra, hogy már addig is a haverság számít és szeretői alapon irányítják a szervezetet.

Ehhez a jött a botrány vele kapcsolatban, amelyet a langlovagok.hu írt meg és kifejezetten obszcén tartalmak szerepelnek benne.

Miután kitálalt a katasztrófavédelem volt munkatársa először egy meg nem nevezett megyei igazgatóról nyilván védhetetlenné vált az igazgató.

Szolgálati telefonjáról obszcén üzeneteket, magáról készített pornófelvételeket küldözgetett – állította a huszonéves lány, aki éveken át dolgozott a megyeszékhelyen lévő katasztrófavédelmi kirendeltségen.

A történet röviden:

Az igazgató felfigyelt rá, összejöttek, neki tetszett a dolog. A telefonjában "igibacsi”-ként volt elmentve a száma. Aztán B. megtudta, hogy rajta kívül még több más nő is van az ezredes életében, és esze ágában sincs elhagyni őket érte.

Egy rendvédelmi szerv felsővezetőjének azonban szolgálati telefonról mégsem szexuális tartalmú fotókat, videókat kellene küldözgetnie.

B. elmondása szerint munkaidőben rendszeres volt a tipi-tapi, obszcén igazgatói megnyilvánulás, egy alkalommal munkaidőben még szexszeltek is az egyik irodában. A kapcsolatnak végül tavaly októberben vetett véget a lány, majd felmondott. Utolsó munkanapján a kirendeltségvezető figyelmeztette, hogy jobban teszi, ha hallgat.  

A lány szerette volna, ha mással ez nem történne meg, ezért a történtekről a főigazgatónak levelet írt. Tudomása szerint korábban Góra Zoltán látókörébe került az igazgató szexuális kicsapongása, de érdemi intézkedést nem tett, csak annyit mondott neki, hogy ne tartson szeretőt.

Ezek vezethetttek a megyei igazgató távozásához.

 

írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: boldoguljtatabanyan@gmail.com

Követed már a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr413553533

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása