Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

Így halad a Gerecse kapuja projekt: egyelőre sárban lehet dagonyázni, a vaddisznók örülhetnek

turulnal-sar01.jpg

Felmentünk ismét megnézni, hogyan haladnak a híres-neves Gerecse Kapuja Látogatóközpont építési munkálatai.

latogatokozpont-0102-01.jpg

Ne tévedjünk, ha elkészül az épület igazán szép és impozáns lesz, ezt senki nem vitatja, és ennek örülni kell. De azért a mostani fotók, mintha nem arról szólnának, hogy minden helyes irányban halad így az elején. Egyrészt fura, hogy olyan fekete cirkuszi sátor anyaggal meg valami kerítéssel van körbekerítve.

latogatokozpont-0102-03.jpg

Nem értek hozzá, lehet, hogy van valami építéstechnológiai funkciója, de mégis azt juttatja az ember eszébe, hogy a kíváncsi szemek elől szeretnék megóvni az építkezést. (Azért be lehet kukkantani.) De a kidőlt elektromos szekrény már nem hiszem, hogy a profi építéstechnológiát támogatja. Ráadásul nem értjük, miért nem szúrta eddig senki szemét.

villany-szekreny.jpg

A munkaterület mellett viszont jó lehet sárban dagonyázni, ha az például az ember a környéken szeretne sétálni, ne adj' isten a Madárhoz menne. Gondolom, ez teszt, és a majdani turisztikai koncepció része lesz a sár.

 

írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: boldoguljtatabanyan@gmail.com

Követed már a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!



A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr9713549001

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása