Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

Tatabánya egyik nagyon fontos beruházása lehet a Dózsakerti szökőkutas sétáló utca, mert kellően megfontolva halad

doszacimlap.jpg

Talán ha bevetnék a tatabányai csodafegyvert, a helyi szívlapátos zsonglőrt, S. Csabát, aki ráadásul lapátolás közben sem veszíti el jókedvét!

dozsa1.jpg

A projekttel kapcsolatban ki is alakult  anno egy vita a Facebookon:  voltak olyanok, akik megkérdőjelezték a rehabilitáció létjogosultságát, mondván, hogy inkább a vasútállomást kellene rendbe tenni. Sokan kifogásolták, hogy már hónapok óta fel van túrva a környék, és még azok a polgárok is szeretnék már a végét látni, akiknek egyébként tetszik a beruházás.

dosza3.jpg

Az biztos, hogy szebb lesz a Dózsakert " szíve", ahogy egy kommentelő írta, és az ember örül minden hasznos felújításnak, de az ütemezések kommunikációja tényleg lehetne egy kicsit konzekvensebb. Így az év utolsó napjaiban elmentünk és megnéztük, azóta mennyit sikerült haladniuk, a képek tanulsága szerint, még mindig maradt a csigatempó.

dozsa_gyuru.jpg

Az a helyzet, hogy a mostani állapot kísértetiesen hasonlít a másfél hónappal ezelőtti állapotra, jó talán azt a fa gyűrűt leszámítva, ami gondolom a szökőkút alapjához kell.  De ne legyünk telhetetlenek, az újévvel biztosan megjön a gyorsaság is.

 

írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: boldoguljtatabanyan@gmail.com

Követed már a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr7013534227

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása