Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

Van ahonnan cikkünk után szinte rögtön elvitték a szemetet, vajon a Kond vezéren is sikerül eredményt elérni?

kondvezer3.jpg

Felhívásunkra többen küldtek be képeket, a náluk található állapotokról.

A Köztársaság út 33-34-es lépcsőház mögötti patkány és egér tanyáról és a kukákról nemrég írtunk.

Ma kaptuk az alábbi üzenetet:

“A mai napon miután 12-én bejelentettem a szemetet és nálatok is megjelent a cikk a mai nap reggelére (a kertészet visszajelzése után 1 nappal (!!!!)) eltűnt a szemét”.

Reméljük, hogy alábbi olvasónknak is segíteni tudunk a nyilvánossággal:

“Küldöm a felkérésükre a tatabányai szeméthelyzetet illusztráló fotóimat a Kond vezér utca 1-5 tömbje konténeréről, ami a piac utcája. A kép élethűen illusztrálja a már évek óta tartó helyzetet. Többször jeleztem az önkormányzat felé is, de semmi nem változik.

kondvezer2.jpg

A szeméthalom szerintünk az illegális szeméthordók , a piaci árusok és a piacra érkező kertesházasok miatt ilyen. Mindegyikre láttunk példát. A piacosok a piac háta mögötti konténer helyett előszeretettel a mi konténerünket használják, mert ez közelebb van számukra. A piacra érkező kertseházasok pedig számtalanszor az autójukból kiemelt szemeteszsákjaikat a miénkbe ürítik. Általában jólöltözött, jómódú emberek. Az illegális "lomisok" pedig az egész várost ellátják kidobott bútorokkal, stb. A mi kukánk mellett is látható éppen egy ágybetét. Nem a lakóktól származik. Örülök a kezdeményezésüknek, ne hagyjuk magunkat! Én már régóta harcolok, de egyedül nem megy.”

Valóban, egyedül nem megy és ahogy a mottónkban szerepel, “Kezdd el helyben!”

 

írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: boldoguljtatabanyan@gmail.com

Követed már a Boldogulj  Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr313504059

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása