Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

Lesz-e Tatabányán Bencsik János kép a karácsonyfán?

karacsonyfa-bencsik-femcafe.jpg

Elképesztő, Rákosi óta nem látott személyi kultuszt mutatott be a Mészáros Lőrinc közbelépése miatt elindult, független Szabad Pécs. Olvasói fotókat közöltek, amik szerint a pécsi Uránvárosban felállított Mindenki karácsonyfája néhány díszén az látható, amint Hoppál Péter kulturális államtitkár és pécsi országgyűlési képviselő éppen avat, szalagot átvág, kórusfesztiválon van, mindig boldog népek gyűrűjében.

Mielőtt valaki elbizonytalanodna az ufóészleléseket bemutató felvételeket idézően gyenge minőségű fotókon, megnyugtathatom, ez nem kamu, és nem is valami gerillaakció, ugyanis a Pécs Ma fényképein látható, hogy tényleg Hoppál Péter avat a gömbökben -írta a 444.hu.

Reméljük, Tatabányán nem jut eszükbe Schmidt Csaba gömböket vagy Bencsik János karácsonyfadíszeket feltenni a városi karácsonyfára a Fidesz kreatívjainak, bár nem lennénk meglelve. Ugyanis mindent egyformán csinálnak, pláne a kommunikációban. Milyen bizarr lenne olyan díszeket látni a fánkon, aminek a közepén Bencsik János avat fel valami gyárat, vagy éppen, leteszi az új vasútállomás alapköveit, mondjuk abban lenne némi izgalom. De ha nem akarnak lemaradni a pécsi kollégától, akkor kijönnek egy fényképes szaloncukorral, amin a helyi fideszes képviselők mosolyognak, csak nehogy elrontsák, és túl keserű legyen az íze. Még a 24Óra felülről vezérelt hétvégi kulturális rovatába lehetne verseket íratni a bérköltőkkel, amelyben zsákban hozza Bencsik a jóságot, majd furkós bottal kergeti a migránsokat a szeretet nevében.

 

 

írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit:boldoguljtatabanyan@gmail.com

Követed már a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr9513456937

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása