Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

Holnap újra megnyílik Tatabányán a Győri úti Interspar, nézzék meg milyen lett belülről!

interspar-ujranyitas01.jpg

A 17 éve megnyitott, most kívül-belül megújított és bővülő szolgáltatásokkal újranyitó tatabányai hipermarketet holnaptól vehetik birtokukba a vásárlók.

interspar-ujranyitas02.jpg

Ma délelőtt az áruház megnyitóján jártunk, és megmutatjuk Önöknek, mire számítsanak.

interspar-ujranyitas03.jpg

A SPAR stratégiája, hogy az új áruházak mellett a régebben megnyitott egységeit is modernizálják, hiszen azt vallják, hogy az dönti el, kié lesz 10 év múlva a vezető szerep a piacon, ki mennyire bővíti üzleteit, és hogyan újítja fel.

interspar-ujranyitas05.jpg

interspar-ujranyitas06.jpg

A megújult tatabányai Intersparban sokkal letisztultabb belső dizájnt, elrendezést valósítottak meg, amellyel a fizetőképes vásárlói réteget szeretnék maguk mellett tudni.

interspar-ujranyitas04.jpg

interspar-ujranyitas07.jpg

Az 5 hónap alatt megvalósult, 2,5 milliárd forintos fejlesztés főfrontja transzparens, modern homlokzati megjelenést kapott és látványosan, teljesen megújult a belső tér is.

interspar-ujranyitas08.jpg

Az eladó tér 3950 m2-es, a shopterülete pedig 1360 m2-t kóstál. Az eddigi 78 fős munkavállalói létszám 85 főre növekedett.

interspar-ujranyitas09.jpg

Nyitás holnap reggel 6.00-kor!

 

írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit:boldoguljtatabanyan@gmail.com

Követed már a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr3913403513

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása