Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

A leglassabban épülő tatabányai parkoló-díjat adományoznánk Sárberekben

parkolo-sarberek-spar.jpg

Nem értjük, mi a gond, a sárberki parkolóbővítés még mindig a habokban. Ne legyünk igazságtalanok, a város második legnagyobb parkolófejlesztése magához, a munka üteméhez képest, azért sokat haladt előre, de nem eleget. Azért már-már tragikomikus, hogy október közepe óta nem sikerült teljesen befejezni ezt a beruházást, de nincs kedvünk röhögni, inkább sírnánk kicsit halkan a régi domb mögött. Tényleg, ha ilyen reumás csiga ütemben lehet csak ilyet építeni, mi lett volna egy nagyobb beruházásnál?

Most már kezdjük érteni, miért áll sehogyan sem a vasútállomás beígért felújítása, vagy az új piac felhúzása. Ebben a tempóban, még unokáink is építeni fogják, mi meg maximum hibernáltathatjuk magunkat, ha látni akarjuk megvalósulni a nagyobb fejlesztéseket, persze, ha lesz, aki felébreszt a jövőben.

 

írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit:boldoguljtatabanyan@gmail.com

Követed már a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr4313403675

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása