Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

Tatabányai krimi: kiadó üzlethelyiséget kerestek, paprikasprayt kaptak az arcukba helyette Dózsakertben

paprika_spary.jpg

Pár nappal ezelőtt posztolta ki egy tatabányai városlakó ezt az elképesztő történetet a Tatabányán hallottam Facebook-csoportba. Gondoltuk, megosztjuk Önökkel is:

“Helyi Columbo kering Dózsakertben. Történt h a párommal kiadó üzlethelyiség után kerestünk és nézelődtünk ma Dózsakertben, délután fél 6 kor. Mivel ilyenkor már sötét van a telefon lámpáját használtuk. Arra tévedt egy helyi veterán, aki azt hitte be akarunk törni egy teljesen üres! épületbe, igazoltatni akart minket, majd elkezdett követni minket. Mihelyst egyedül maradtam és megfordultam, telibefújt paprikasprayvel, majd a páromat is, ezek után arcon vágta őt. Rá hívtam a rendőröket. Az illető 70 év körüli, a rendőrök simán elengedték...utána ugyanúgy követett minket.”

 

A kép illusztráció

írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit:boldoguljtatabanyan@gmail.com

Követed már a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr2513397379

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása