Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

MA és HOLNAP napközben komoly forgalomkorlátozásokra kell számítani az M1-es autópályán Budapest felé

m1-es-dugo-vezess-hu.jpg

Nagyfelületű burkolatjavítási munkák miatt az M1-es autópálya bicskei szakaszán, az alábbi forgalomkorlátozásokra kell számítani ma és holnap:

  • Ma 17 óráig az M1-es autópályán Bicske térségében, Budapest irányába, a 41-es és a 40-es kilométer szelvények között lezárják a szakemberek a haladó és kapaszkodó sávot. A munkálatok ideje alatt csak a belső forgalmi sávon haladhat majd a forgalom, 60 km/órás sebességkorlátozás mellett.
  • Holnap, azaz csütörtökön 7 órától 17 óráig az M1-es autópálya Bicske-Mány térségében, Budapest irányába, a 37-es és a 36-os kilométer szelvények között a haladósávot zárják le. A munkálatok ideje alatt szintén csak a belső forgalmi sávon haladhat majd a forgalom, 80 km/órás sebességkorlátozás bevezetése mellett.

A forgalomterelések ideje alatt torlódás várható, így az utakon lévők hosszabb menetidővel számoljanak!

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. kéri az erre közlekedőket, hogy a torlódások hosszának minimalizálása érdekében kellő időben és egymást segítve soroljanak be a forgalmi sávokba.

címlap: vezess.hu

 

írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit:boldoguljtatabanyan@gmail.com

Követed már a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr8713346329

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása