Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

Fantasztikus parkot találtunk Tatabányán! Ismeri a 30 ÉVESEK PARKJÁT?

30_1.jpg

A 30 évesek parkja  valahogy elbújt a szemünk elől, mindenki találkozik vele, elmegy mellette mondjuk a Tescoba vagy a kormányhivatalba menet, de még sincs szem előtt. Legalábbis  városunk üzemeltetőinek biztosan nincs.

Minimális befektetéssel, úgy gondoljuk, lehetne egy újabb kis csodát kreálni belőle. Elég lenne pusztán csak karbantartani a területet, néhány padot letehetnének, vagy ilyesmi. Míg pár kilométerrel beljebb zajlanak a felújítások, Tatabánya „közepén” próbálkoznak nagyon, a 30 évesek parkja már kiesik a látószögből, nem olyan látványos, és még betonozni sem lehetne a területén.

30_2.jpg

Ezzel persze nem szeretnénk rossz ötleteket adni  a városvezetőknek, akik szeretnek betonozni, de nagyon.

Nyilván a felelősök gondolhatják, hogy az útról nem nagyon látni be, amit látni az csak a szép zöld gyep, akkor meg nincs semmi gond, ugye. Pedig azért lenne mit tenni, mint ahogy azt a képek szépen illusztrálják.

30_3.jpg

Csak  a buszmegálló épületébe beleakadhatna már elemző orruk, mert elég lepukkant állapotban van szegény. A 30 évesek parkja felirat is halványodik rendesen, az időjárás vasfoga lassan szétszedi az egészet.

30_4.jpg

Pedig ez a buszmegálló főútvonalon van, sokan várják itt a buszokat, és nem valami felemelő ebben a romban álldogálni, pedig erre sem kellene milliárdokat költeni, és lehetne egy szép buszvárónk, egy-két üzlettel. Ne várjuk már meg, amíg teljesen tönkremegy.

30_5.jpg

A parkban lehetne piknikezni, nem csak a 30 éveseknek, kutyát sétáltatni, ne adj isten sakkozni, amelyekből úgyis kevés van.

 30_6.jpg

Viruljon ki újra a 30 évesek parkja!

 

írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit:boldoguljtatabanyan@gmail.com

Követed már a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr4013292691

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása