Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

LEGO-napot tartottak a Vértes Agorájában Tatabányán

cimlap_lego.jpg

Tegnap a LEGO-napon jártunk kicsit szétnéztünk és fotóztunk. A képek magukért beszélnek.

lego2.jpg

A gyerekeket kiállítással, szuperhősös arcfestéssel, játszóházzal, filmvetítéssel, robotokkal és egyéb különlegességekkel várták a szervezők. És persze matricákat is csereberélhettek a Jó szerencsét! album tulajdonosai.

lego3.jpg

Elég komoly Lego-robotokat lehetett látni a rendezvényen, amelyek még a felnőttek számára is érdekesek lehettek, ha volt kedvük kicsit lemenni “gyerekbe.”

lego4.jpg

Jelen sorok írója is visszarepült gyerekkorába, amikor hatalmas izgalommal építette a lego-tűzoltóautóját, illetve űrhajóját, igaz, akkor még nem volt ennyire profi játékok, de a Lego mindig is a legjobbak közé tartozott.

lego_napp5.jpg

 

írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit:boldoguljtatabanyan@gmail.com

Követed már a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr2113245265

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása