Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

Hasznos a kormány legújabb kampánya, így legalább Schmidt Csaba, Pataki Zoltánné és társaik szembesülnek az utcákon uralkodó állapotokkal!

kampany-schmidtcsabafbolda.jpg

A polgármester péntek délben tette ki a párt legújabb utcai akciójáról készült képeket saját Facebook-oldalára. Igaz a kommentelők kissé helyretették a migránsos aláírásgyűjtés miatt.

Tavaly a polgármester  még  150 ezer  migránssal  riogatott , ahhoz képest most  egész Európára vizionál  1 milliót. Vajon ez azt jelenti, hogy ennyivel csökkent a számuk, illetve, hogy már nem is Magyarországot, hanem az egész kontinenst védik?

Kezd az egész nagyon abszurddá válni: Örkény sírva könyörögne a receptért.

Ugyan dicsekedett Schmidt Csaba, hogy elkezdték az aláírásgyűjtést a migránsok miatt, egyet azért nem értünk.

Volt egy népszavazás már ezzel kapcsolatosan sok milliárdért. Erre Schmidt Csabáék még helyben el is költöttek a tatabányaiak pénzéből néhány milliót, a kormányhirdetések mellett.

Volt már nemzeti konzultáció is, szintén jó sok pénzért.

Most itt ez a legújabb, amiből úgy tűnik nagyon félhet a kormány, hogy nemzeti hazugság konzultációjukra nem kapnak vissza elég levelet. Gondolták még, kiadják a helyi alattvalóknak, hogy elvtársak, elvtársnők, gyűjteni kell az aláírásokat. Gyűjteni az iskolák előtt, a boltok mellett, a buszon, az orvosnál, bárhol. Kíváncsiak vagyunk, a kocsmákba be mernek-e menni gyűjteni?

Azt is gondolhatjuk, egy sokmilliárdos nemzeti konzultáció idején ugyanolyan témában aláírásokat gyűjteni csupán az elköltött milliárdok megindoklására szolgál.

De nézzünk egy pozitív részét is ennek az utcai jelenlétnek: kampánytevékenységük közben legalább szembesülnek a tatabányai valósággal, a sok limlommal az utcákon például. Sőt, ha van kedvük, még felkereshetik kérdéseikkel őket, lesz idejük válaszolni is!

Az kérdésként felmerül, hogy a polgármester munkaidejébe beletartozik-e a kampányolás?

Csupán azért  mert a polgármesterségért jövedelmet kap tőlünk, adófizetőktől, ez meg ugyebár a párt által delegált feladat, azért ne mi fizessük.

Reméljük, legalább a túlórapénzt nem lesz arcuk felvenni a helyi potentátoknak!

 

Címlapfotó: Schmidt Csaba (közszereplő) Facebook-oldala

írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit:boldoguljtatabanyan@gmail.com

Követed már a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!



 

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr1213182814

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása