Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

Tegnap világelső lett a tatabányai gumigyár!

bridgestone_gyartas-vezess-hu.jpg

Felavatta 85 milliárd forintos beruházással kibővített tatabányai üzemét a Bridgestone.

A cég megkétszerezte gyárának alapterületét, évi 1,8 millióról 3,6 millió abroncsra növelte gyártókapacitását, valamint megháromszorozta munkavállalóinak számát.

A Bridgestone gyárai közül a világon elsőként a tatabányai gyárba került beépítésre egy új típusú mixer, amely jobb, egyenletesebb minőségű gumi alapanyagot állít elő az abroncsgyártáshoz. A jobb minőségű alapanyagból a Bridgestone új – Japán után Európában először itt alkalmazott – mesterségesintelligencia-alapú, digitális gyártástechnológiájával készülnek a gumiabroncsok.

Ezek minőségét 480 ponton méri és elemzi a rendszer annak érdekében, hogy a gyártás gyors és pontos, az abroncsok minősége pedig kiváló legyen. Ugyancsak egyedülállónak számít a vulkanizálásra váró abroncsok szállítását és tárolását végző, teljesen automatizált, 70 ezer darab abroncs tárolására alkalmas raktár, valamint a végellenőrző és palettázó rendszer is

A kibővített gyár 2020-ban éri majd el tervezett maximális kapacitását, amikor is évente 7,2 millió gumiabroncs készül majd gyártósorain Bridgestone és Firestone márkákból

(vezess.hu)

 

írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit:boldoguljtatabanyan@gmail.com

Követed már a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr213100424

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása