Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

"Titkos" ösvény a kórház mögött Tatabányán

ut1.jpg

Van egy ösvény a Szent Borbála Kórház, pontosabban a Mentálhigiénés központ mögött, amit elég sok tatabányai használ, ha gyalogosan akar eljutni Sárberekből Bánhidára vagy vissza.

ut2.jpg

Ezen a csapáson keresztül lehet a leggyorsabban közlekedni a két városrész között. Az egyik nagy szépséghibája a dolognak, hogy a síneken keresztül járnak a polgárok, nem túl szabályosan és veszélyesen. Az ösvény pedig eléggé le van harcolva.

ut3.jpg

Ha már évtizedek óta járnak erre az emberek, azon gondolkodunk, miért ne lehetne szabályos és szép kis összekötő ösvénykét csinálni, egy aranyos ki vasúti átjáróval. Nem tudjuk persze kié a terület, az önkormányzaté vagy magánszemélyeké, csak hangosan gondolkodunk. Hátha.

ut4.jpg

 

 

írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit:boldoguljtatabanyan@gmail.com

Követed már a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr2512980570

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása