Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

Tatabányai ámokfutó: ütött, rúgott, fejelt és kocsit rongált a férfi. Úristen, hol élünk?

verekedes_majsa_info.jpg

A Tatabányai Járási és Nyomozó Ügyészség súlyos testi sértés bűntettének kísérlete és más bűncselekmények miatt emelt vádat a 21 éves, előzetes letartóztatásban lévő tatabányai férfival szemben.

Az ittas férfi 2017. március 26. napján Tatabányán egy utcán parkoló személygépkocsi motorháztetőjére ráugrott, a gépkocsi tetején átszaladt, annak hátsó ablaküvegét kitörte, és megrongálta a csomagtér ajtaját. A férfi ezt követően az egyik közeli presszóhoz ment, annak kapuját többször megrángatta, melynek következtében a kapu zsanérjai kiszakadtak.

Az elkövető két nappal később az egyik tatabányai pékségben minden előzmény nélkül lefejelte, majd ököllel arcon ütötte az ott vásárló férfit, akinek 8 napon belül gyógyuló sérülést okozott. Ezt követően az üzlet előtt az utcán megrúgta a volt barátnőjét, aki a földre esett, de sérülést nem szenvedett.

A férfi kihívóan közösségellenes, erőszakos magatartásai alkalmasak voltak arra, hogy megbotránkozást, riadalmat keltsenek.

A férfi 2017. április 08. napján ittasan megjelent az egyik tatabányai dohányboltban, ahol a vásárlást követően visszakapott aprópénzt szétszórta a pulton. Az elkövető trágár szavakkal illette a hölgyeket, artikulálatlanul kiabált, a vas rácsot nekicsapta az ajtónak, a dohánybolt ajtaját megrugdosta, ezért egy férfi szólt neki, hogy hagyja abba, és elhúzta őt onnan. Az elkövető azonban az őt csitító férfit megveréssel fenyegette, majd nagy erővel, ököllel megütötte az arcát. A bántalmazó ütése alkalmas volt 8 napon túl gyógyuló sérülés okozására.

A járási ügyészség a férfit súlyos testi sértés bűntettének kísérletével, garázdaság, illetve rongálás vétségével vádolja. Az elkövető büntetőjogi felelősségéről a Tatabányai Járásbíróság dönt.

 

(A kép illusztráció)

 

írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit:boldoguljtatabanyan@gmail.com

Követed már a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!






A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr8612967983

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása