Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

Tatabányaiakat sértegető szórólapot küldözget a helyi hulladékos cég

vertes_kuka.jpg

Nagy gondban vagyunk a Vértes Vidéke Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. szórólapjával,  amely a házhoz menő lomtalanításról szól: nem tudjuk, hogy direkt hergelik a népet ezzel a “jópofa” szöveggel, vagy még mindig nem vették észre, milyen nagy a probléma a szeméthelyzet a városban.

Ismét pofátlanság, a csúcson. Nem olyan rég évi kétszer volt ingyenes lomtalanítás Tatabányán, mostanában változtattak a dolgon, és úgy adják elő, mintha valami hatalmas attrakciót hajtanának végre, amiért megkapnák a Hulladékszállítási Nobel-díjat például. Az a helyzet, hogy nem fogják.

Azt írják, hogy házhoz menő lesz a lomtalanítás. Maga a kifejezés is hülyeség:  mégis milyen lenne, ha nem házhoz menő lenne?

Ráadásul a jópofizó első oldal után jön a feketeleves:  a “Kérjük Ön ne csúfítsa a városképet” indítással, amit meg a tisztességes és környezettudatos emberek nevében kikérünk magunknak. Még akkor is, ha vannak, akik szemetelnek a városban, de ezt mindenkire kiterjeszteni, minimum sértő. Még mindig nem jöttek rá a megoldásra, hogyan kezeljék a problémát, inkább sértegetnek?

Szerintünk ez olyan, mintha a NAV azzal kezdené a levelét, hogy ne csalj adót, vagy a rendőrség azt mondaná a polgároknak, hogy ne lopj, ne ölj, satöbbi.

Azért a cég kommunikációján van még mit finomítani. Plusz a szeméthelyzet okán, csak azt tudjuk tanácsolni: kicsit szerényebben!


Címlapfotó: mobilkisokos.hu

írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit:boldoguljtatabanyan@gmail.com

Követed már a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr3112956491

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása