Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

Vajon van-e lábuk a városrendészeknek? Vagy új technikai sportot teszteltek autójukkal, tegnap a Csónakázó-tó körül?

csoni-to-koszinpad-01.jpg

Egy kedves olvasónk írta nekünk:

“Tegnap sétáltunk a Csónakázó-tónál és mit láttunk? Megrökönyödve láttuk, hogy egy AUTÓ jön velünk szemben a kövezett részen. Városi rendészet felirattal, nem is tudom, vajon lehet-e itt autóval közlekedni? Netán más autóval is be lehet hajtani ezek után? Miért kell egy sétáló, futópályán autóval ellenőrizni? Netán nincs lábuk a városi rendészeknek? Igaz, ha gyalog járnák körbe többet látnának, mert nem azt kellene figyelni, nehogy elüssenek egy sétálót, vagy futót, vagy egy kutyát. Az is igaz, hogy nem kellene benzin hozzá, hiszen a kétlábon való járáshoz még benzint nem lehet elszámolni. Felháborodottan vettük tudomásul az új módit. Érdekelne, mi is indokolja ezt a többünk szerint felháborító autókázást. Ma már semmit sem lehet csinálni másként, csak autóból? Megjegyzem egy kör 740 méter, ha az idős nyugdíjasok körbe tudnak menni, életerős fiatalembereknek sem lehet nagy gond egy kis séta.”

Ma felhívtuk a városi rendészetet, hogy tájékoztatást kérjünk az ügyről, miért hajtanak be a rendészek Csónakázó-tóhoz kocsival, talán valami elképesztően fontos ügyben kellett intézkedni?  

A telefon végén az úriember csak annyit óhajtott közölni velünk, hogy intézkedés zajlott, kész. Ráadásul stílusa a szolgáltatási és jólneveltségi tulajdnoságok teljes hiányáról tanúskodott, még annyit mondott: forduljunk a Társadalmi Kapcsolatok Osztályához a hivatalban.

Most komolyan, egy ilyen egyszerű kérdéssel? Esetleg ne hívjuk mindjárt Orbán Viktort vagy a TEK vezetőjét?

A szemtanúk szerint semmilyen intézkedésre, mondjuk üldözésre vagy hasonlóra, nem került sor, csak köröztek  a tó körül. Jó, lehet hogy az új térfigyelő kamera-rendszerrel próbálkoztak? Na de akkor is, ha netán így volt, pont egy ilyen helyen kell gyakorolni.

Különben is, ha üldöztek volna valakit, csak jöttek a rendőrök nem? Ami, nem mellesleg feltűnt volna az arra sétálóknak!

Természetesen ha érdemben reagálni kívánnak a részleg vezetői erre a történetre, akkor biztosítjuk a lehetőséget, írjanak nekünk, mi közzé tesszük!

 

írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit:boldoguljtatabanyan@gmail.com

Követed már a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr312933669

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása