Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

Nem kell börtönbe vonulnia, megúszta felfüggesztett szabadságvesztéssel a fecskefészket bottal leverő nő

biroidontes-vacinaplo-hu.jpg

 

Most tették közzé, hogy a Tatabányai Járásbíróság tárgyalás mellőzésével meghozott végzésével természetkárosítás bűntette miatt S.S. vádlottal szemben 6 hónap börtön fokozatú szabadságvesztést szabott ki, amelynek végrehajtását egy év próbaidőre felfüggesztette.

A bíróság a nyomozati iratok alapján megállapította, hogy a vádlott tatabányai lakásának ablaka felett molnárfecskék – amelyek védett állatnak minősülnek – raktak fészket, és emiatt az ablak madárürülékkel szennyezett volt. A vádlott megelégelte a madárürüléket, ezért felindult állapotban 2017. július 1-jén kora délután egy botot vett a kezébe, és az ablakból kihajolva a fészket és benne lévő molnárfecske fiókákat leverte, miközben azt kiabálta, hogy elege van már abból, hogy a fecskék bepiszkítják az ablakát. A levert fészekből három molnár fecske fióka kihullott, a zuhanást követő földbe csapódást követően egy fióka rögtön, majd ezt követően további kettő fióka elpusztult. A vádlott a bűncselekmény elkövetését beismerte.

A végzés ellen fellebbezésnek helye nincs, azonban az ügyész, vádlott és védője a végzés kézbesítéstől számított 8 napon belül tárgyalás tartását kérhetik.

címlapfotó: vacinaplo.hu

 

írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit:boldoguljtatabanyan@gmail.com

Követed már a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr4712930965

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása