Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

Itt a friss lista: ezekkel a szakmákkal lehet nálunk a legkönnyebben állást találni

 

elektrotechnikus_gdszeged.jpg

Milyen szakmákkal lehet a leggyorsabban elhelyezkedni?

Nem elhanyagolható tényező, hogy az állam komolyan támogatja ezt a képzési formát, hiszen a hiány-szakképesítések körébe tartozó szakképesítésre felkészítő, államilag támogatott nappali, iskolai rendszerű szakképzésben részt vevő tanulók - tanulmányi eredményük alapján - ösztöndíjat kaphatnak. Ez az összeg 10 ezertől egészen 30 ezer forintig terjedhet. Az OKJ-s képzéseken nemcsak az első, de a második szakma megszerzése is ingyenes.

A listán szerepő szakmákkal könnyen állást lehet találni, azok a diákok pedig, akik ebben a tanévben ezek közül választottak, szakképzési ösztöndíjat kaphatnak.



Komárom-Esztergom megye

 

Eladó

Elektronikai technikus

Épület- és szerkezetlakatos

Festő, mázoló, tapétázó

Gépi forgácsoló

Gumiipari technikus

Gyakorló ápoló

Hegesztő

Húsipari termékgyártó

Kőműves

Lovász

Mechatronikai technikus

Mezőgazdasági gépész

Műanyagfeldolgozó

Női szabó

Szakács

Szerszámkészítő

Vegyész technikus

Villanyszerelő

Vízügyi szakmunkás

 

A teljes, országos listát itt nézhetitek meg.

(eduline)

 

Címlapfotó: gdszeged.hu

írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit:boldoguljtatabanyan@gmail.com

Követed már a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr3912824120

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása