Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

Felháborító és értelmetlen fakivágás a Gál István lakótelepen

img_20170911_161044_1.jpg

Ezt a felháborodott levelet egy kedves olvasónk írta nekünk, szeretnék megosztani Önökkel:

“Azért fordulok Önökhöz, mert ma délután hazafelé szomorúan tapasztaltam, hogy a Gál István lakótelep vasúttal párhuzamos utcájában az aluljáró és a Turul Geodézia Kft. épülete között minden fát ki akarnak vágni. Indoklás nem volt a papíron, amit a Város Kertészeti osztálya tett ki.

img_20170911_161016_1.jpg

Nagyon fel vagyok háborodva, hogy csak úgy közlik, kivágják a gyermekkoromban ültetett 30 éves fákat, amik szépek, fogják a vasút zaját és friss levegőt adnak a városnak. Írtam a városvezetésnek, hátha kapok valami információt, de gondoltam, jó lenne ha többen tudnának a dologról. Hátha elejét lehet venni a természet  értelmetlen pusztításának.”

Nem hisszük, hogy tudna elfogadható indokokkal szolgálni erre a pusztításra az önkormányzat.

 

 

írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit:boldoguljtatabanyan@gmail.com

Követed már a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr9212823888

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása