Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

Nyári melegvíz szünetek Tatabányán- Holnap Sárberek következik!

holnaphaz_blog_hu.jpg

A nyári karbantartás során a távhővezeték-hálózat ágvezetékeit az üzemi nyomásnál magasabbal terhelik meg és vizsgálják az esetleges lyukadásokat. A karbantartás általában olyan hibákat tár fel, melyek télen az egész városra kiterjedő többnapos fűtésszünetet okozhatnának.

A munkálatok ideje alatt városrészenként eltérő időben szünetel a melegvízszolgáltatás.

A szolgáltató felhívja a tisztelt fogyasztók figyelmét, hogy a melegvízszünet alatt a melegvíz csapját ne nyissák ki, mert az óra az elfogyasztott mennyiséget meleg vízként tartja nyilván.

A karbantartás ideje alatt a használati melegvíz-szolgáltatás szünetel!

Sárberki lakótelep                                                                     július 31- augusztus 04.

Dózsakert, Bánhidai ltp., Kertvárosi ltp., Erőmű ltp.                     augusztus 07-11.

Az egész város ellátását érintő erőműves leállás: 2017. augusztus 08.

A melegvízszünetet mindig csak a szükséges ideig tartják fent, a munkálatok rendszerint a meghirdetett öt napos határidő előtt befejeződnek, ekkor a szolgáltatást azonnal újra biztosítják.

Augusztus elején karbantartás miatt a Tatabánya Fűtőerőmű is leáll egy napra. Az erőmű a leállás idejét ahhoz az időponthoz igazítja, amikor a T-SZOL a legnagyobb szolgáltatási területen szünetelteti az ellátást, így az egész város érintő melegvízszünet a legkevesebb fogyasztónak okoz kellemetlenséget.

 

Címlapfotó: holnaphaz.blog.hu

írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit:boldoguljtatabanyan@gmail.com

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr7912701733

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása