Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

Hamarosan mégis elindul a tatabányai vasútállomás átépítése

belaeskarcsi-wikimedia-org_1.jpg

Béla: Hallottad, Karcsi, 18 millióért újítják fel a polgármester irodáját.

Karcsi: Hallottam, biztos bérelnek bele Munkácsy-festményt a Nemzeti Múzeumból, ilyenek. Meg a golyóálló üveg is sokba kerülhet.

Béla: Ne már, az is lesz?

Karcsi: Nem biztos, csak hallottam, de lehet, hogy hülyeség, bár nem lennék meglepve. És az Orbán-poszterek is sokba kerülnek a feketepiacon. Bár olyat is hallottam a rokontól, aki a hivatalban dolgozik, hogy el se hiszed…

Béla: Na, mondjad…

Karcsi: De ez tényleg hatalmas titok, nem mondhatod el senkinek. Az a helyzet, hogy egy kisebb irányítóközpont lesz abban az irodában.

Béla: Csak nem az embereket akarják irányítani számítógépről.

Karcsi: Nem, talán ott még nem tartunk, de…

Béla: Mi de?

Karcsi: Igazából az új vasútállomás és a Megyeháza téren épülő pláza vagy mi titokban össze lesz kötve. Most készülnek a tervek erre is. Szóval egy titkos űrállomás komplexum épül alatta.

Béla: Akkor azért adták a Lőrincek a tér egy részét.

Karcsi: Persze, hogy azért.  Felcsúton már nem lehet megcsinálni, mert ott a Kétfarkú Kutya Párt építi, kellett egy másik hely a környéken.

Béla: Ténlyeg…

Karcsi: A Megyeháza téren lesz a kilövőállomás, vagyis alatta, de ha kilövik a rakétát, szétnyílik az egész tér. A vasútállomáson meg pártszimpátia-szkenner lesz. A peron lesz a szkenner, ha rálépsz, kimutatja majd milyen pártot támogatsz, ha nem a Fideszt, már jönnek is a biztonsági őrök és átkísérnek a tér alá. Ott, mikor összegyűlik a megfelelő mennyiségű ember, lövik is ki őket a Holdra, vagy ki tudja hová. És a polgármester fogja irányítani a kilövést az irodájából.

Béla: Ez mekkora hülyeség, ember. Ezt akarod nekem beadni?

Karcsi: Én csak a rokonomtól hallottam. De mit gondolsz, mért nem kezdték el a vasútállomás építését eddig? Azt a szkennert, amit a peronba építenének, nagyon nehéz beszerezni, az űrhajóról nem is beszélve…

Béla: Na megyek inkább, hozok egy sört. Remélem a tatabányai sörben nincs olyan szkenner…

 

írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit:boldoguljtatabanyan@gmail.com

Követed már a Boldogulj  Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr4412695933

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása