Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

Megkezdődött a Nemzet Gázszerelőjének tatabányai bulija a Megyeháza téren. Akár ott helyben is tudnak üzenni neki!

foter20170726-03.jpg

Úgy látszik, elkezdődtek a Megyeháza tér felújításának munkálatai, legalábbis erre lehet következtetni a képekből, bár semmilyen tábla vagy felirat nem jelzi, hogy milyen cég dolgozik és hogy mi a projekt neve.

Egyelőre a közműveket váltják ki, mint megtudtuk, mert a jelenlegi vezetékek egy része útban van a mélygarázs építésénél.

foter20170726-01_1.jpg

Mint ahogy azt  már korábban megírtuk  a Tatabánya Főterét birtokló T-Szolos cég jelentős részben Mészáros Lőrinc birtokába került, méghozzá mindenféle pályáztatás nélkül. Persze a bólogatáson kívül mit is lehetne várni “keménykezű” városvezetésünktől.

foter20170726-02_1.jpg

A Megyeháza téren állítólag szolgáltató-központot fognak építeni, gondolom, a betont is felcsúti polgármester ezredik cége fogja készíteni hozzá, sőt még az áram is csak neki engedelmeskedik majd. Jóféle Lőrinc-áram folyik majd az üvegpalota-bevásárlóközpont ereiben is. Azon túl meg ugye a kurta farkú malac fog túrni, ahogy a mesében.

Ahogyan a fenti képen látható, remek ingyenes üzenőfalat hoztak létre az építők.

Arra gondoltunk, mi lenne, ha ezekre a kordonokra vagy kerítésekre kitűzött cetlikkel, molinókkal üzennének a tatabányaiak Schmidt Csabának és Mészáros Lőrincnek.

Mindenki leírná a véleményét és kihelyezné oda szépen.

Szerintünk nagy buli lenne ez is.

 

írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit:boldoguljtatabanyan@gmail.com

Követed már a Boldogulj  Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr3512694341

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása