Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

A tatabányai polgár problémáira a legszakmaibb válasz a talán. Gratulálunk!

kidolt_tabla.jpg

Nemrég írtunk a Mikes iskolánál történt út-alámosásról, ami után egy kedves olvasónk megírta nekünk panaszait a Gál lakótelepen történt közműépítés és útburkolat javítással kapcsolatban. Mielőtt hozzánk fordult volna, próbálta megkeresni az illetékeseket is, de nem nagyon törődtek a problémájával. Nálunk már csak így megy ez.

Olvasónk szerint egy csomó szabálytalanság történt.  “Nem lehetett tudni ki építkezik. Nem volt kiragasztva sehova, hogy mikortól, meddig lesz lezárás. Szabálytalan volt az építkezési táblázás. Egyszer a közteres segített nekem. Akkor tudtam meg, hogy a közlekedési rendészettel nem egyeztet a város ilyenkor, de az ipari parki beruházásoknál is ez szokott történni.”

kicskocsi.jpg

Megkereste a hivatalt is problémájával, amelyről beszámolt, a jegyzőnek írt levelében sok problémát sikerült megfogalmaznia, csemegézzünk egy kicsit belőle:

“A munkaárok körüli szalag többször az építkezéshez közeli forgalmi sávon feküdt.

Több hét után (egyik veszekedésem a melósokkal után) került csak ki a 30km/h­ tábla a Mikes Iskola felőli oldalon.

A markoló/ homlokrakodó gép munkavégzése közben nem volt forgalomirányítás, sávlezárás,  tábla vagy jelzés.

Sőt volt amikor a pihenő munkagép elfoglalt 1,5 sávot, és azt akarták az ottani munkások, hogy a járdán közlekedjünk autóval, majd heves ellenállás után (szóban), felemelte valaki a kanalat és alatta kellett elhaladnom és legalább még egy járműnek.

A József Attila Általános Iskola felőli a táblák alacsonyak, nem jól láthatóak.

Többször is minősíthetetlen módon reagáltak az ott dolgozók, ha szóvá tettem a problémáimat.”

szalag.jpg

Olvasónk, úgy ahogy kell szóvá is tette ezeket egy gáli lakossági fórumon és  Pleier Tamás önkormányzati képviselő annyit tudott csak mondani, hogy Tatabánya honlap hibabejelentő, és majd talán visszaírnak.”

Igazából nem érdekelte az illetékeseket az ügy, gondolom, kínos nekik, ráadásul Pleirer képviselő úr reakciója magáért beszél: “talán majd visszaírnak.”

Talán a választások közeledtével válaszolnak.

Talán az is lehet, hogy Pleier képviselő fog válaszolni akkor.

írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit:boldoguljtatabanyan@gmail.com

Követed már a Boldogulj  Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr2612654761

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása