Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

Négyszeresére bővíti bázisát a Rudolph Logistik Gruppe Tatabányán

civilhete_net.png

A német tulajdonú Rudolph Ipari Logisztikai Kft. a tatabányai ipari parkban lévő hatezer négyzetméteres raktárkapacitását 23 ezer négyzetméteresre bővíti - közölte a vállalat hétfőn az MTI-vel.

A társaság tájékoztatása szerint a beruházás értéke a meglévő épület felújítási munkáival együtt közel hárommilliárd forint. Az építkezés 2017 nyarán kezdődik, az átadás 2018 januárjára várható.

A saját és banki forrásokból elvégzett beruházás eredményeként a Rudolph Logistik Gruppe összesen 65 ezer négyzetméternyi raktárfelülettel rendelkezik Magyarországon.

A társaság Magyarországon 500 főt foglalkoztat, autóipari és ipari logisztikai részlegének összesített árbevétele 2016-ban 7,4 milliárd forint volt.

A vállalat székhelye Győrben található, további telephelyekkel rendelkeznek Dunakilitin, Oroszlányban, Tatabányán és Téten, illetve több helyszínen az ügyfelük üzemi területén végeznek logisztikai tevékenységeket.

Megrendelőik elsősorban az autóiparban tevékenykedő nagyvállalatok közül kerülnek ki. A főbb partnerek közé tartozik az Audi, a turbófeltöltőket gyártó BorgWarner és az autóipari csatlakozókat gyártó Veritas.

A Rudolph Logistik Gruppe 1946-os alapítása óta családi tulajdonban lévő vállalkozás. Jelenleg közel 5000 embert foglalkoztatnak, forgalmuk 2016-ban elérte a 375 millió eurót.

A vállalkozásnak 40 telephelye van világszerte: Németországban, Nagy-Britanniában, Bulgáriában, Portugáliában, Luxemburgban, és az Arab-félszigeten is jelen vannak.

Címlapfotó: civilhetes.net

írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit:boldoguljtatabanyan@gmail.com

Követed már a Boldogulj  Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr4412646683

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása