Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

Mészáros Lőrincnek fizetjük majd a rezsit is

belaeskarcsi-wikimedia-org.jpg

Hőseink azon meditálnak, most hogy első lépésben államosították a vízvezetéket és csatornahálózatot, mi lesz a következő lépés. Megfejtették a titkot, mire megy ki ez az egész! 

Karcsi: Már megint mondott valami szépet a rokonom a hivatalból. Képzeld, Mészáros a Főtér harmada után, nemsokára megveszi a helyi csatornaműveket is.

Béla: Ne hülyéskedj már, Karcsikám.

Karcsi: De bizony, legalábbis azt mondja, ezek után már a Lőrincnek fogjuk majd fizetni a rezsit is.  Ráadásul ő fogja majd meghatározni a rezsicsökkentés mértékét is.

Béla: Tessék?

Karcsi: Havonta fog változni a rezsicsökkentés, ez a terv. Éppen ahogy áll a családi kasszája. Rossz nyelvek szerint, amikor éppen nem jön be a percenkénti x millió, abban a hónapban, kevesebb lesz a rezsicsökkentés, amikor meg minden okés, akkor minden marad a régi.

Béla: Most hogy mondod, simán el tudom képzelni.

Karcsi: Plusz, ami nagy titok, ne mondhatod el senkinek, mivel a Lőrinc csőhálózat-szerelő volt annak idején, meg lesz buherálva a vízvezetékrendszer országosan úgy, hogy a hidegvíz engedésekor is melegvizet számláznak majd, mert úgy fogja érzékelni minden óra.

Béla: Nem semmi.

Karcsi: És a legnagyobb titok: a csővezetékekben beépítenek egy súgórendszert a választások előtt. Éjszaka, amikor mindeni alszik, elindítják majd és a csövekből, radiátorokból kiszűrődő hangok súgják majd az embereknek, hogy milyen jó az Orbán kormány, ilyenek. Álmunkban is kemény fejmosás lesz, vigyázni kell.

Béla: Ne paráztass már! Megyek veszek füldugókat  mindjárt.

 

írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit:boldoguljtatabanyan@gmail.com

Követed már a Boldogulj  Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr1212647325

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása