Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

Holnaptól bizonytalan ideig a képviselők rendelnek az orvosi ügyeleten?

belaeskarcsi-wikimedia-org_1.jpg

Karcsi: Hallottál valamit az új orvosi ügyeletről?

Béla: Hát persze, hogy az ég szakadjon rájuk. Megkurtították a gyerekorvosi ügyeletet. Csak azt mondják meg ezek a jó emberek, hogy éjszaka hová vigyem majd a gyerekem, ha megbetegszik?..Komolyan mondom, felháborító.

Karcsi: Hát nagy a káosz, azt hallottam az egyik rokonomtól. Ott dolgozik az önkormányzatnál. Állítólag a dokikkal nem egyeztette le senki a dolgot, tudod, új cég, új szerződést kell kötni mindenkivel, meg ilyenek.

Béla: Egy vicc az egész.

Karcsi: Ráadásul a rokon azt mondja, a felnőttorvosoknak kell majd gyerekorvosi ügyeletet is vállalniuk. Már hetek óta ettől rettegnek.

Béla: Na, majd holnap minden kiderül. Valakik hatalmas pénzeket kaszálnak ezen is, az tuti.

Karcsi: Nem tudom, mennyi igaz belőle, de amíg nem áll be az új rendszer, a képviselők is adnak majd ügyeletet. Scmidt Csaba fogja kezdeni, legalábbis ezt pletykálják bizonyos folyosókon… Kaptak valami gyorstalpaló képzést gyógyításból, és ennyi.

Béla: Na, akkor végünk van.

Karcsi: Figyelj, úgyis annyira értenek mindenhez, legalábbis dumálni azt tudnak. Most majd bizonyíthatnak.

Béla: Az egész önkormányzat olyan lesz, mint a Vészhelyzetben.

Karcsi: Igen, van olyan ötlet is, ami szerint a könnyebb műtéteket meg vizsgálatokat a polgármesteri hivatalban végzik majd.

Béla: Most, hogy mondod, tényleg láttam egy csomó politikust a Szent Borbálában a múltkor, még furcsa is volt, hogy az egész testület mit keres a kórházban.

Karcsi: Hát gyakoroltak.

Béla: Úristen, itt a vég. Na igyunk gyorsan valamit.

írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit:boldoguljtatabanyan@gmail.com

Követed már a Boldogulj  Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr3512631389

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása