Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

Döbbenetes: kitépte egy 94 éves asszony füléből a fülbevalókat

bunozo-elfogas-police-hu.jpg

A járásbíróság előzetes letartóztatásba helyezte a 28 éves tatabányai férfit. A rendőrkapitányság rablás bűntett és lopás miatt folytat büntetőeljárást egy 28 éves tatabányai lakos ellen. A gyanúsított 2017. június 3-án Tatabányán, a Tél utcában egy személygépkocsi utas-és csomagteréből különböző szerszámokat és ruhaneműket tulajdonított el.

A bűncselekmény elkövetőjét egy járókelő megzavarta és a tárgyakat hátrahagyva a helyszínről elmenekült. A járőrök a megadott személyleírás alapján a tatabányai férfit lakásán elfogták és a rendőrkapitányságra előállították. A nyomozók megállapították, hogy a fiatalember az utóbbi hetekben több bűncselekményt is elkövetett Tatabányán.

Gyanúsított a kihallgatásán beismerte, hogy 2017. május 12-én 9 órakor egy járdát seprő 94 éves asszony száját befogta és a füléből kitépte arany fülbevalóit, valamint 2017. május 27-én egy temető (!) buszmegállójában várakozó 76 éves nő földre letett táskáját, benne személyes irataival és pár ezer forintjával együtt ellopta, majd elfutott. A rendőrök a férfit őrizetbe vették és indítványozták előzetes letartóztatását. A járásbíróság 2017. június 4-én a férfit előzetes letartóztatásba helyezte.

Címlapfotó: police.hu

 

írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: szerkesztoseg@boldoguljtatabanyan.hu

Követed már a Boldogulj  Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr7912566291

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása