Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

Díjazták az ápolókat

koszonetazapoloknak-schmidtcsabafacebook-oldala.jpg

“Ha megmentesz egy életet, hős vagy. Ha száz életet mentesz meg, ápolónő.” Az idézetnél mi sem példázza jobban azt az áldozatos munkát, amit az egészségügyi dolgozók nap mint nap végeznek a betegek érdekében.

Ezt az önfeláldozást igyekeztek kicsit meghálálni pénteken, az Ápolók Nemzetközi Napján rendezett ünnepségen. Az elismerő szavak mellé pénzjutalmat nyújtottak át a város nevében három, kimagaslóan teljesítő dolgozónak.

Ezúton is gratulálunk Román Ágnes osztályvezető főnővérnek, Nagy Viktória főnővér-helyettesnek és Gyenei Melinda részlegvezető főnővérnek illetve a többi díjazottnak is, kívánunk további sok erőt és egészséget!



írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: szerkesztoseg@boldoguljtatabanyan.hu

Követed már a Boldogulj  Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr2312531097

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása