Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

Bújjon a bányászok bőrébe!- izgalmakkal teli, férfias vetélkedő Tatabányán

skanzennaptatabanyan-nyugatlejelen-com.jpg

2017. június 3-án szombaton 13.00-17.00 óra között a  Bányászati és Ipari Skanzenben izgalmas programok várják a kilátogatókat a Jó Szerencsét- emlékév keretein belül.

A Tatabányai Múzeum szeretettel várja a vállalkozókedvű, kihívásokat kereső érdeklődőket június 3-án, szombat délután egy igazán kemény, férfias vetélkedőre a Bányászati és Ipari Skanzenbe -írja honlapján az intézmény.

A Bányász tízpróba feladatai azonban nem csak a testnek, hanem az észnek is kihívást jelentenek majd! Négyfős csapatok (brigádok) jelentkezését várják, akik a vetélkedő során megtapasztalhatják, miért is volt a bányászok munkája kemény, izzadságos! Látogasson el az eseményre,  és küzdjön meg az értékes nyereményekért!

Nevezni június 1-jén éjfélig lehet az info@tbmuzeum.hu címen, vagy személyesen a Tatabányai Múzeumban (Tatabánya, Szent Borbála tér 1.) múzeumi nyitvatartási időben. FIGYELEM! A jelentkezéseket korlátozott számban tudják fogadni! A brigádvezetőnek és helyettesének 18 éven felülinek kell lennie! Jó szerencsét!

A programok a következők lesznek:

12.30 Csapatok gyülekezője, tájékoztató

13.00-14.45 Bányász tízpróba

14.45 Bányászvetélkedő eredményhirdetése

13.00-15.00 Gyerekjátékok, kézműves foglalkozás: aranymosás, bányajárat készítése

13.00-16.00 Kreatív fotózás Pápai Zoltánnal

15.00-15.45 Bányász Fúvószenekar koncertje

16.00-17.00 Dalos tárlatvezetés a Rozmaringos Bányász Egylettel

Címlapfotó:nyugatjelen.com

írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: szerkesztoseg@boldoguljtatabanyan.hu

Követed már a Boldogulj  Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr8612532653

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása