Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

KÁBSZEREZÉSÉRT 5 ÉV(!) EGY TATABÁNYAI CSÁVÓNAK: a haverjával nyomták, amikor lebuktak!

amfetaminpor-ugyeszseg-hu.jpg

A Tatabányai Járásbíróság mai ülésén, jelentős mennyiségű kábítószer birtoklás bűntette miatt 5 év fegyházbüntetésre és 5 év közügyektől eltiltásra ítélte azt a tatabányai férfit, aki Németországból hozott be az országba jelentős mennyiségű amfetamint.

A férfi Németországban közel 50 gramm amfetamin tartalmú port vásárolt saját használatára, amelyet autóval hozott be az országba. A férfi, miután Tatabányára ért, magához vette még a korábban félretett, saját használatára szánt 10 grammnyi marihuanát, majd találkozót beszélt meg egy barátjával. 

Akkor csapott le a nyomozó hatóság rájuk a Fő téri parkolóban, amikor a két férfi közösen fogyasztott az amfetaminból, ekkor igazoltatták őket. Az országba behozott amfetamin a jelentős mennyiség alsó határát meghaladja, annak mintegy 2,1-szerese.

Az ítélet kihirdetését követően az ügyész, a vádlott és a védője három munkanapot tartott fenn a jogorvoslati nyilatkozat megtételére, így az ítélet nem jogerős.

 

Láttál, hallottál olyat, amit szerinted érdemes a tatabányaiakkal megosztani! Bármit találtál, ha nálunk a helye, küldd el a boldoguljtatabanyan@gmail.com címre.

Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Tatabányán Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk ezért kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr4616714140

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása