Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

NEM AKARJÁK FELÚJÍTANI AZ ÉLTES MÁTYÁST: vagy még nyaral a nyertes? Tologatják a határidőt

eltesmatyas-facebook.jpg

Régi adóssága a városnak az Éltes Mátyás Iskola felújítása, amelyre úgy tűnik most talán sor kerül.

Jó esély van most ennek orvoslására, legalábbis ami a külcsínt illeti. Nemrég írták ki ugyanis azt a közbeszerzést, amelyen a győztestől Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata az épület energetikai korszerűsítését várja el.

Az 1980-ban épült 16 tantermes iskola ún. CLASP rendszerű fémvázas könnyűszerkezetes, előregyártott elemekből készült. 

A beruházás során teljesen kicserélik a kültéri nyílászárókat, szigetelés kap az iskola épületének teteje és oldalfalai illetve egy 3,5 m emelő magasságú akadálymentesítő liftet is építenek be.

Úgy tűnik azonban valami homokszem került a gépezetbe, ugyanis egyre újabb és újabb határidőket tűznek ki.

Az ajánlatok leadásának határideje eredetileg szeptember 24-e volt, és a nyertes kivitelezőnek a szerződéskötéstől számítva 60 napja lenne a megvalósításra. 

Az elmúlt időkben aztán további módosításokat tettek közzé az utolsó napokban. Először szeptember 30-ra, majd ma újabb egy héttel eltolva október 7-re tolták ki azt az időpontot, amíg az ajánlatokat várják.

Sajnos az időjárás ilyenkor már bármikor közbe tud szólni, így sokkal körültekintőbben kellett volna ezt intézni. Vagy éppen a kiszemelt kivitelező éppen nem ért rá ajánlatot adni?

A kivitelezés paraméterei egyebekben nem változtak a felhívásban, közbeszerzési dokumentumokban, költségvetési kiírásban egyéb módosítást nem történt.

 

Láttál, hallottál olyat, amit szerinted érdemes a tatabányaiakkal megosztani! Bármit találtál, ha nálunk a helye, küldd el a boldoguljtatabanyan@gmail.com címre.

Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Tatabányán Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk ezért kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr5416705296

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása