Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

BÜNTETŐFELJELENTÉS A TATABÁNYAI TULIPÁNOS HÁZNÁL: emelik a tétet a képviselők!

tulipanoshaz-feljelentes.jpg

Zajlik a mi kis tornyos falunkban a politikai hacacáré! 

Rendőrségi feljelentést tettek Boda képviselőék a Tulipános Ház ügyében. Tegnap posztolta helyi csapata, hogy most jött el az idő, hogy rendőrségi feljelentést tegyenek ismeretlen tettes ellen a Tulipános Ház kivitelezése kapcsán történt pénzügyi anomáliák miatt.

A rendelkezésre álló dokumentumok és a szeptember 23-i közgyűlésen elhangzottak alapján azt feltételezik, hogy jelentős és indokolatlan kár érhette az önkormányzati közvagyont.

A kivitelező csúszása miatt keletkezett többszázmilliós kötbérigény elengedésre került, továbbá az önkormányzatnak újabb tízmilliókat kellett a kivitelezés befejezésére fordítania. Miután szerintük a nagyságrendileg 300 millió Ft-os kérdésben már nem elég pusztán egy képviselők által felállított bizottság vizsgálódni a kérdésben, meglépték amitől nyilván politikai hasznot remélnek.

Láthatóan más céljuk nem lehet, legalábbis a posz megfogalmazása alapján. Egyrészről ha az önkormányzat bizottsága megvizsgálja a kérdést, akkor még mindig lehet büntetőfeljelentést tenni, ráadásul elég sok dolgot lehetne előzetesen tisztázni. Ez nagyban segíthetné a nyomzóhatóságok munkáját is.

Másrészről a Tatabányai Rendőrkapitányságot, a fentiek kivizsgálásába nem lehet csakúgy bevonni, ugyanis minimális jogi ismeretek birtokában is tisztában kell lenni azzal (Boda Bánk elvileg járt ilyen típusú egyetemre állítása szerint), ki, mikor és mit rendelhet el.

Valószínűleg a Fidesz szatellit szervezeténél biztosra mennek és úgy érzik a nagy testvérnek ebből nem lehet baja. Kíváncsian várjuk a fejleményeket!

 

Láttál, hallottál olyat, amit szerinted érdemes a tatabányaiakkal megosztani! Bármit találtál, ha nálunk a helye, küldd el a boldoguljtatabanyan@gmail.com címre.

Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Tatabányán Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk ezért kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr2916704596

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása