Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

TATABÁNYÁN KONCZER ERIK NYERTE AZ ELŐVÁLASZTÁST: ő lesz Bencsik János kihívója

konczer_szucsne.jpg

Kedden véget ért az ellenzéki előválasztás első fordulója.

Hamarosan eldől, kik szállnak szembe a Fidesszel az egyéni körzetekben, erre most pontot tesznek. Lesz viszont egy második forduló is, ugyanis az öt miniszterelnök-jelöltből három jut tovább a második fordulóba.

Nagyon lassan halad a számlálás, a miniszterelnök-jelölteknél csak csütörtökön lesz eredmény.

A 444.hu beszámolója szerint nálunk már végeredmény van:

Komárom-Esztergom 1. körzet győztes: Konczer Erik

  1. Dr Konczer Erik: 4299
  2. Dr Gurmai Zita: 2152

A miniszterelnök-jelöltek sorrendje itt:

  1. Dobrev Klára: 2949
  2. Karácsony Gergely: 1451
  3. Márki-Zay Péter: 1125
  4. Jakab Péter: 865
  5. Fekete-Győr András: 177

Országosan az ellenzéki előválasztás 5 választókerület eredményét hirdették ki eddig, Nyugat-Magyarországról kettőt (Győr és Székesfehérvár), Kelet-Magyarországról is kettőt (Nógrád 1 és Borsod 7) és középről egyet (Pest megye 5).

Mind az öt kerületben Dobrev Klára nyert, összesen a szavazatok 37,4 százalékát húzta be. A második Karácsony Gergely (27,5 százalék), a harmadik Márki-Zay (20,4 százalékkal). Ez alapján ők hárman jutnának be a második fordulóba. Ami akkor nem lesz, ha Dobrev megszerzi a szavazatok több mint 50 százalékát.

A 4. hely egyelőre Jakab Péteré (11,1 százalék), 5. Fekete-Győr András (3,8 százalék).

 

Láttál, hallottál olyat, amit szerinted érdemes a tatabányaiakkal megosztani! Bármit találtál, ha nálunk a helye, küldd el a boldoguljtatabanyan@gmail.com címre.

Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Tatabányán Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk ezért kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr9316704350

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása