Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

PÉNTEKIG PÁLYÁZHATSZ A TATABÁNYAI BÉRLAKÁSOKRA: képeken amit kiosztanak!

lakas-tbreti89-cimlap.jpg

A napokban írtak ki újabb pályázatot egy, a tatabányai polgárok tulajdonában lévő bérlakásra, ami ún. piaci elven kerül bérbeadásra. 

A képen látható lakás Tatabányán, a Réti u. 89. 3/3. címen található

  • 2 szoba, összkomfortos
  • 57 m2-es
  • lakbér: 468.540,- Ft/év
  • a lakást nem kell felújítani

A pályázati időszak: 2021. szeptember 10-24-ig tart.

lakas-tbreti89-02.jpg

lakas-tbreti89-01.jpg

Pályázatot nyújthat be az a nagykorú, Tatabányán lakóhellyel vagy munkahellyel rendelkező magyar állampolgár, aki nem rendelkezik lakástulajdonnal 

  • a család 1 főre jutó nettó jövedelme a mindenkori minimál nyugdíj kettő és félszeresét, (71.250 Ft/fő) eléri
  • egyedülállóknál a nettó jövedelem a mindenkori minimál nyugdíj négyszeresét, (114.000 Ft/fő) eléri

A bérleti szerződés határozott időre, de legfeljebb 10 évre köthető. Több pályázó esetén az nyer bérleti jogot, aki a bérleti díjnak a szerződéskötés időpontjában egy összegben történő megfizetését a legtöbb hónapra, azonban legalább 6 hónap, legfeljebb 12 hónap közötti időtartamra vállalja. 

lakas-tbreti89-03.jpg

A bérlő személyéről a Gazdasági, Lakásügyi és Turisztikai Bizottság dönt. A pályázatban megajánlott bérleti díjból három havi bérleti díjnak megfelelő összeg óvadékként kerül elkülönítésre. 

Azonos megajánlás esetén a bérbeadó azokat a pályázókat részesíti előnyben, akik vállalják a közjegyző előtti szerződés megkötését a közjegyzői költségek viselése mellett. Amennyiben ilyen vállalás nem történik, úgy azonos megajánlás esetén sorsolás útján kerül a bérlő kiválasztásra. 

Abban az esetben, ha a bérlő vállalja a közjegyző előtti szerződés megkötését a közjegyzői terhek viselése mellett, a bérleti szerződés 10 évre köthető meg.

Pályázat benyújtásának helye: Tatabánya Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala Ingatlangazdálkodási Iroda Tatabánya, Fő tér 8. (1. emelet)

A pályázatok elbírálási határideje: 2021. november 30.

További képeket és információkat EZEN A LINKEN találhatnak olvasóink!

 

Láttál, hallottál olyat, amit szerinted érdemes a tatabányaiakkal megosztani! Bármit találtál, ha nálunk a helye, küldd el a boldoguljtatabanyan@gmail.com címre.

Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Tatabányán Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk ezért kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr1616694516

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása