Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

LÁTTAD ERIKET, AKI NEM A VIKING?! Ő, a menekülő tatabányai kábszeres csávó!

korozott-olaherik-21szeptkozepe-tbrk.jpg

Újabb jómadarat keresnek a rendőrök, illetve őt a bíróság is.

A tatabányán és környékén szolgálatot teljesítő rendőrök által körözött személyek listáján a legfrissebb versenyző, most éppen csupán ő került fel. Általában hetente több ilyen felbukkan a környékünkön, akik közül sokan a zsaruk karjai között végzik. 

A képen látható 25 éves fiatalembert tegnap kezdték el hivatalosan körözni, így most ő a legfrissebb, a tatabányai körözöttek listáján. Alább a címlapon lévő körözött személy alapvető adatait tesszük közzé, talán a “friss” nyom eredményre fog vezetni. A felhívás végén található az elérhetőség, ahová jelezni tudod, ha láttad őt!

Név: OLÁH ERIK

Születési hely: TATABÁNYA

Születési dátum: 1995-11-03

Állampolgárság: MAGYAR

Körözés oka: KÁBÍTÓSZER BIRTOKLÁSA

Körözés elrendelésének időpontja: 2021-09-17

Körözést elrendelő szerv: TATABÁNYAI JÁRÁSBÍRÓSÁG

Aki a képeken látható személyt felismeri vagy vele kapcsolatban információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható a 06/80/555-111-es Telefontanú zöldszámán vagy a 107-es, 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén. 

(via police)

 

Láttál, hallottál olyat, amit szerinted érdemes a tatabányaiakkal megosztani! Bármit találtál, ha nálunk a helye, küldd el a boldoguljtatabanyan@gmail.com címre.

Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Tatabányán Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk ezért kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr3516692684

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása