Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

FRISS, ROPOGÓS A TATABÁNYAI BŰNÖZŐI LISTA: fiatalok és javarészt a börtönből keresik őket

korozott-cimlap-augkozepe-tbrk.jpg

Sohasem fogynak el a körözött bűnözők Tatabányán, jól mutatja ezt az újabb lista pár napon belül.

A mostani trió ráadásul a fiatalok közül való, és nem piti lopás miatt keresik őket a rend tatabányai éber őrei. Kettőt közülük már a sittről keresik, egyikőjük még 21 éves sincs. 

A helyi és környékbeli zsaruk nagyon szeretnék őket elkapni, de eddig még nem jött össze. A rendőrségi körözési “étlapról”, most is éppen azokat vettük elő, akik a legfrissebb keresett személyek, most kezdték őket körözni a zsaruk.

Talán a “friss” nyom eredményre vezet, ezért a különböző típusú bűncselekmények miatt körözött személyek képeit és alapvető adatait tesszük közzé. 

Nézzük, akik egyelőre esélytelenek, a büszkék vagyunk listára kerülésre:

Név: NOVÁK ROLAND

korozott-novakroland-augkozepe-tbrk.jpg

Született: TATABÁNYA, 1995-05-06

Állampolgárság: MAGYAR

Körözés oka: GARÁZDASÁG

Körözés elrendelésének időpontja: 2021-08-11

Körözést elrendelő szerv: TATABÁNYA RK

Név: HADNAGY BALÁZS

korozott-hadnagybalazs-augkozepe-tbrk.jpg

Született: TATABÁNYA, 2000-12-29

Állampolgárság: MAGYAR

Körözés oka: KIFOSZTÁS

Körözés elrendelésének időpontja: 2021-08-11

Körözést elrendelő szerv: TATABÁNYAI TÖRVÉNYSZÉK BV. CSOPORT

Név: FODOR MÁRIÓ

korozott-fodormario-jul26-tbrk.jpg

Született: TATA, 1996-05-07

Állampolgárság: MAGYAR

Körözés oka: ÚJ PSZICHOAKTÍV ANYAGGAL VISSZAÉLÉS

Körözés elrendelésének időpontja: 2021-07-26

Körözést elrendelő szerv: FŐVÁROSI TÖRVÉNYSZÉK BV. CSOPORT

Aki a képeken látható személyeket felismerik vagy a bűnözőkkel kapcsolatban információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható a 06/80/555-111-es Telefontanú zöldszámán vagy a 107-es, 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén. 

(fotók: police) 



Láttál, hallottál olyat, amit szerinted érdemes a tatabányaiakkal megosztani! Bármit találtál, ha nálunk a helye, küldd el a boldoguljtatabanyan@gmail.com címre.

Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Tatabányán Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk ezért kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr8016660934

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása