Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

TITKOS TÜZIFA AKCIÓ A TATABÁNYAI ÖNKORMÁNYZATTÓL? A hivatal nem foglalkozik vele!

fakivagasutan-komaromiut-rendorsgnel-20210711_04.jpg

Másra nem tudunk gondolni, minthogy felajánlja önkormányzatunk majd azoknak, akik fával fűtenek és nem tudják megfizetni a mostani tüzifa árakat.

fakivagasutan-komaromiut-rendorsgnel-20210711_06.jpg

fakivagasutan-komaromiut-rendorsgnel-20210711_01.jpg

A Komáromi úton hetekkel ezelőtt a megyei rendőrkapitányság és a bíróság előtti közterületen a tűzoltók kivágták kérésre az ott lévő fák egy részét, illetve fel is darabolták a szükséges mértékben.

fakivagasutan-komaromiut-rendorsgnel-20210711_03.jpg

Azóta várja sorsát a feldarabolt állomány, hiszen nyilván nem azt gondolták a hivatalban, hogy majd a tűzoltók fogják azt is megcsinálni. Ezért is gondoltuk mi, hogy egy ilyen titkos akcióban gondolkodhatnak.

Mondjuk, ha már itt tartunk, akkor néhány méterrel arrébb hónapok óta várja sorsát egy nagyobb kupac rőzse, amelynek az elszállítására nem értek eddig rá a “szakemberek”.

rozse-komaromi-ut10-12kozott01.jpg

Tessék mondani, ez is amolyan városi szimbólum lesz, mint a fű le nem vágása?

 

Láttál, hallottál olyat, amit szerinted érdemes a tatabányaiakkal megosztani! Bármit találtál, ha nálunk a helye, küldd el a boldoguljtatabanyan@gmail.com címre.

Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Tatabányán Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk ezért kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr3916625002

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása