Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

VIDEÓN, AKI VÉGIG LOPTA TATABÁNYÁT: mindenhol lebukott a nő, bárhol próbálkozott

lopas-uzletben-tb.jpg

A lopás vétsége miatt indult ügyben a Tatabányai Járási Ügyészség vádiratot nyújtott be azzal a nővel szemben, akit a biztonsági őrök mindannyiszor tettenértek lopás közben. 

A vádirat szerint a munkaviszonnyal, jövedelemmel nem rendelkező nő rendszeres haszonszerzésre törekedve lopott különböző termékeket. Az elkövető 2020. december 23-án, egy tatabányai áruházban különböző kozmetikai termékeket rejtett a ruházatába, majd fizetés nélkül akarta elhagyni az üzletet, azonban a biztonsági szolgálat feltartóztatta, és tőle a 12.613 forint értékű árut visszavette. Egy másik áruházban a nő 2021. január 19-én pólót, blúzt rejtett a ruházata alá a próbafülkében, a kijáratnál az eladó feltartóztatta, az elfogását kamera rögzítette.

Néhány nappal később, 2021. január 24-én egy másik tatabányai üzletben élelmiszert és kozmetikumot lopott úgy, hogy azokat a táskájába rejtette. A bolt dolgozója a biztonsági csengőt beindította, amely után a biztonsági őr feltartóztatta, tőle a 4.030 forint értékű terméket visszavette. Ugyanebben az üzletben 2021. február 17-én ismét élelmiszert lopott, a biztonsági őr azonban ismét feltartóztatta a kijáratnál.

Az ügyészség a vádiratban arra tett indítványt, hogy a Tatabányai Járásbíróság a nővel szemben tárgyalás mellőzésével, büntetővégzésben közérdekű munka büntetést szabjon ki.

 

Láttál, hallottál olyat, amit szerinted érdemes a tatabányaiakkal megosztani! Bármit találtál, ha nálunk a helye, küldd el a boldoguljtatabanyan@gmail.com címre.

Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Tatabányán Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk ezért kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr2016607056

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása