Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

VÁLTOZIK TÖBB ÓVODA NYÁRI NYITVATARTÁSA: erre készüljenek a tatabányai szülők!

ovoda-sarberki-tb.jpg

Június elején osztottuk meg Önökkel azt a fontos tájékoztatót, amely a kisgyermekes szülők, nagyszülők nyarának tervezéséhez elengedhetetlen.

Az tatabányai önkormányzat most kiadott új rendelkezése szerint a helyi óvodák nyári nyitvatartási rendje néhány helyen megváltozik.  Az itt fel nem sorolt időszakok miatt KATTINTS IDE!

A változások a következő esetekben és óvodáknál lesznek:

július 05.- 2021. július 16. között Micimackó Óvoda (Tatabánya, Esztergomi út 8.) ügyel és  fogadja a Tatabányai Kodály Zoltán Óvoda gyermekeit. 

július 19.- 2021. július 30. között Tatabányai Kodály Zoltán Óvoda (Tatabánya, Kodály tér 3.) ügyel és  fogadja a Micimackó Óvoda gyermekeit.

július 05.- 2021. július 16. között a Benedek Elek Óvoda (Tatabánya, Béke u. 2.) ügyel és fogadja Móra Ferenc Óvoda gyermekeit. 

augusztus 02. - augusztus 19. között a Móra Ferenc Óvoda (Tatabánya, Molnár u. 4/a) ügyel és fogadja a Benedek Elek Óvoda gyermekeit. 

Az óvodák a többi időszakban nyitva vannak. Egyes beruházási munkálatok miatt a fenti nyári ügyeleti rend változhat, melyről a szülőket előzetesen tájékoztatják.

 

Láttál, hallottál olyat, amit szerinted érdemes a tatabányaiakkal megosztani! Bármit találtál, ha nálunk a helye, küldd el a boldoguljtatabanyan@gmail.com címre.

Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Tatabányán Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk ezért kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr4416600742

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása