Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

RENDKÍVÜLI ORSZÁGOS OLTÁSI KÁOSZ: Megint a terheléses támadásra hivatkoznak

oltas_pedi.jpg

Ma hajnalban megnyitották a Pfizer vakcina regisztrációját, de már reggel 7 órakor összeomlott a rendszer, nem bírta a terhelést. Ennek az lett a következménye, hogy emberek ezrei tódultak a különböző oltópontokra regisztráció nélkül, elég csak nálunk a Szent Borbála kórházban lévő állapotokat megnézni. 

Persze a kormány és Müller Nyunyókáék semmilyen információt, segítséget nem adtak a lakosság számára, viszont a propaganda saját farkába harapott, ugyanis a fideszeseknek sikerült kiposztolniuk Orbán Viktor mondatait, miszerint mi vagyunk az egyetlen ország a világon, ahol, ha „egy állampolgár regisztrál és időpontot akar kapni, akkor azt megkapja, bemegy és beoltják”.  Ekkora öngólt még a Főnök nem rúgott, lehet, hogy pár kommunikátor repülni is fog, a rosszul időzített poszt miatt.

Aztán persze jött a Pfizer-színház új felvonása: az operatív törzs azt találta mondani, hogy felelőtlen emberek terheléses támadást hajtottak végre a rendszer ellen, attól a nagy összeomlás. Ja, regisztrálni akartak. Ez lenne a terheléses támadás? Tiszta kabaré az egész, csak az a baj, hogy a mi bőrünkre megy.

A 24. hu megkérdezett egy szakértőt, aki szerint nagyon kevés az esélye, hogy valakik pont péntek reggelre terveztek támadást, közvetlenül az utánra, hogy a regisztráció során a Pfizer-vakcina is elérhetővé vált.

A szakértő azt is hozzátette, hogy amennyiben egy oldal infrastruktúrája nincs felkészítve arra, hogy kezelje a megnövekedő érdeklődést, akkor sok ember egy-egy kérése ugyanolyan hatással járhat, mint egy DDoS támadás.

Ott a pont. Tehát már megint az alkalmatlanság.

A fotó illusztráció

Láttál, hallottál olyat, amit szerinted érdemes a tatabányaiakkal megosztani! Bármit találtál, ha nálunk a helye, küldd el a boldoguljtatabanyan@gmail.com címre.

Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Tatabányán Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk ezért kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr6216518440

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása