Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

ITT AZ ONLINE OLTÁS-REGISZTRÁCIÓ PONTOS FOLYAMATA! És amit semmiképp ne tegyél

oltas_serdulo.png

Van néhány csoport, amely ebből kimarad, részben azért, mert a Sinopharm vakcinájáról van szó; aki beteg, várandós, 18 éven aluli vagy már megkapta az első oltását, nem jelentkezhet. Alább minden további tudnivaló – annak is, akinek van időpontja, mégsem tud menni valamiért-írja az infostart.

Az online oltási regisztráció az operatív törzs pénteki tájékoztatóján is téma volt, György István, az oltási program koordinációjáért felelős államtitkár és Müller Cecília országos tisztifőorvos is beszélt róla.az online regisztrációt kifejezetten kórházi oltópontokon történő oltásra lehet használni

  • április 26–28. közötti időpontokra lehet most jelentkezni, Sinopharm (kínai) oltásra
  • választható az oltás pontos helyszíne is – a leggyorsabbaknak –, a helyszín kiválasztásánál figyelni kell arra, hogy egy hónap múlva ugyanott fogják adni a második oltást is
  • a foglalás visszaigazolásáról email érkezik
  • minden emailcím csak egy regisztrációt tud végrehajtani
  • a regisztráció később már nem módosítható
  • az időpontfoglalót csak a regisztráltak tudják használni
  • aki nem jelenik meg az oltóponton a foglalás időpontjában, annak nincs tennivalója, várnia kell az újabb értesítést
  • előfordulhat, hogy a regisztráltakat a háziorvos is felhívja, ebben az esetben a regisztrált jelezze a háziorvosnak, hogy már van regisztrált időpontja, így a háziorvos másnak fel tudja ajánlani a vakcinát
  • a kettős foglalást kerüljük el: senki ne tartson fenn magának oltási lehetőséget egyszerre az online foglaláson és a háziorvoson keresztül, ne vegye el mástól a lehetőséget (1,3 millió regisztrált vár oltásra)
  • akik megkapták már az első oltást, már ne jelentkezzenek online
  • várandós kismamák és 18 éven aluliak se foglaljanak időpontot
  • aki aktívan beteg, szintén ne foglaljon időpontot

 

Láttál, hallottál olyat, amit szerinted érdemes a tatabányaiakkal megosztani! Bármit találtál, ha nálunk a helye, küldd el a boldoguljtatabanyan@gmail.com címre.

Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Tatabányán Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk ezért kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr5316511650

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása